ΡΥΘΜΙΚΗ / ΓΕΝΙΚΗ / ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος - Χανιά - Πληροφορίες/Εγγραφές 6983-369339





Πολλές γυναίκες αποφασίζουν να πηγαίνουν στα γυμναστήρια για να βελτιώσουν την εικόνα του σώματός τους, καθώς και τη σωματική τους υγεία. Μία πολύ καλή γυμναστική που πρέπει να επιλέγουν και να προτιμούν οι γυναίκες είναι η αεροβική ή αλλιώς το γνωστό σε όλους μας αερόμπικ. 

Το αερόμπικ κερδίζει τον γυναικείο πληθυσμό, γιατί συνδυάζει την άσκηση μαζί με το χορό που είναι κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο. Το αερόμπικ λειτουργεί θετικά για το καρδιοαναπνευστικό σύστημα, γιατί για ορισμένες κινήσεις χρειάζεται μεγάλη πρόσληψη οξυγόνου για αρκετή ώρα. Ακόμα βοηθάει στη βελτίωση συντονισμού των κινήσεων, στην καλύτερη αίσθηση του ρυθμού, αποκτώντας καλύτερη δύναμη και ευλυγισία. 


Όσον αφορά τον ψυχολογικό παράγοντα πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η γυμναστική που συνδυάζεται με μουσική λειτουργεί θετικά στην ολοκλήρωση της άσκησης από τον ασκούμενο και αυτό έχει παρατηρηθεί και στο αερόμπικ.

Ο Γ. Σ. Ελ. Βενιζέλος λειτουργεί στα Χανιά τμήμα αερόμπικ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, σε ειδική αίθουσα, με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Κατερίνα Μανιουδάκη [Πιστοποιημένη instructor σε  aerobic].

Πληροφορίες - εγγραφές στο τηλ. 6973-563651

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου